Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής: «Η μητέρα της 12χρονης μου ζήτησε δουλειά»

Σοκάρουν οι ισχυρισμοί της γυναίκας που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες ως πρόεδρος εκδιδόμενων γυναικών και ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής που είχε πελάτη τον 53χρονο Ηλία Μίχο, η οποία λέει πως εμπλέκεται και η μητέρα της 12χρονης. Εμφάνισε, επίσης, ένα στικάκι στο οποίο λέει ότι περιέχονται φωτογραφίες με την 12χρονη στον οίκο ανοχής.

Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής ισχυρίζεται ότι έχει δει το κοριτσάκι βαμμένο, φτιαγμένο, να έρχεται για ραντεβού έξω από τον οίκο ανοχής. Είπε ότι το απειλούσαν με πιστόλι. Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι η μητέρα της την έφερνε στα ραντεβού και ότι και η ίδια της είχε ζητήσει δουλειά.

«Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο. Η ίδια έφερνε την κόρη της σε εξωτερικά ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά.

Μια από τις κοπέλες που εργαζόταν εκεί έχει αναγνωρίσει τον Μίχο ως πελάτη. Στο μεταξύ έγινε καταγγελία για τη μητέρα της 12χρονης ότι εργαζόταν και η ίδια στον οίκο ανοχής.






Ο 53χρονος από την πλευρά του, επίσης, αναφέρει ότι η μητέρα δεν ήταν αμέτοχη σε όλο αυτό.

Σύμφωνα επίσης με τα όσα αποκαλύπτονται, η μητέρα της 12χρονης είχε κάνει συζητήσεις και με τη σύζυγο του 53χρονου στην οποία έλεγε ότι πρέπει να πάει στην αστυνομία διαφορετικά θα πάει η θεία της μικρής να κάνει καταγγελία.

Η 12χρονη είναι σε κατάσταση σοκ και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν την υπόθεση.\




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.