Ιερέας χωρίζει την παπαδιά γιατί ασχολείται με ταρώ και μελλοντολογία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε σοκ βρίσκονται τα παιδιά του, οι συγγενείς και η τοπική κοινωνία σε χωριό του Πύργου Ηλείας εξαιτίας της απόφασης 57χρονου Ιερέα να τερματίσει τον γάμο του με 50χρονη Πρεσβυτέρα εξαιτίας του εθισμού της με τα ταρώ και την Μελλοντολογία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 16χρονος γιος του ζευγαριού στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια όταν άρχισε η μητέρα του και Πρεσβυτέρα να συναναστρέφεται μια συγκεκριμένη γυναίκα του χωριού που έριχνε χαρτιά, έλεγε πως ήταν Μελλοντολόγος και ασχολείται με την Κηρομαντεία.

Ο παπάς εξοργισμένος αντέδρασε και προσπάθησε να αποτρέψει την Πρεσβυτέρα από αυτή την ενασχόληση χωρίς αποτέλεσμα με συνέπεια προχτές να φύγει από το σπίτι τους και να διαμηνύει παντού πως δεν θέλει να παραμείνει σε αυτό το γάμο, παρόλο που κάτι τέτοιο για Ιερέα είναι πρωτοφανές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.