Ηλικιωμένη έδωσε 1.300 ευρώ και οκτώ λίρες σε απατεώνες με τα τροχαία

Αλλο μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε στην παγίδα των απατεώνων που τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας τους αστυνομικούς και ισχυρίζονται ότι κοντινό τους πρόσωπο ενεπλάκη σε τροχαίο.

Αυτή τη φορά το περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο. Η 71χρονη βρισκόταν σπίτι της όταν ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο. Στην γραμμή βρισκόταν ένας άγνωστος ο οποίο της είπε ότι το παιδί της προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα σκοτώνοντας μια αλλοδαπή, και την απείλησε ότι εάν δεν του δώσει 6.000 ευρώ το θέμα δοθεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η ηλικιωμένη πείστηκε να πληρώσει
Η ηλικιωμένη γυναίκα από το Αγρίνιο πάνω στον πανικό της προθυμοποιήθηκε να πληρώσει, αλλά οι οικονομίες της δεν έφταναν. Οπως μετέφερε στον συνομιλητή της είχε στη διάθεσή της το ποσό των 1.300 ευρώ. Τότε εκείνος τη ρώτησε εάν έχει κοσμήματα αξίας με την ηλικιωμένη να του απαντά ότι έχει ακόμα μόνο οκτώ χρυσές λίρες.

Τότε υπό τις οδηγίες του η 71χρονη τα έβαλε σε μια σακούλα και τα πέταξε από το μπαλκόνι της. Ετσι, οι απατεώνες άρπαξαν τη λεία του και τράπηκαν σε φυγή με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.