«Και στην Ελένη έδωσαν χάπια βιασμού»

Στην σοκαριστική καταγγελία για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στις ομοιότητες που μπορεί να παρουσιάζει η εν λόγω υπόθεση με αυτή της κόρης του, αναφέρθηκε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (18.01.2022) στην ΕΡΤ.

Τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση της 24χρονης κοπέλας που φέρεται να έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε μεγάλο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, «ξύπνησε» μνήμες από την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πριν από τρία χρόνια στην Ρόδο. Ο Γιάννης Τοπαλούδης, τρία χρόνια μετά τον άδικο χαμό της κόρης του, κάνει λόγο για ροζ κυκλώματα που είναι γνωστά και αναφέρει ότι πως και στην κόρη του είχαν δώσει χάπια βιασμού.

«Προχθές συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το αποτρόπαιο έγκλημα και τον βιασμό της Ελένης μας. Αν το συνδυάσω με τα γεγονότα της 24χρονης… Ο χρόνος δεν γιατρεύει δυστυχώς. Είναι ακόμα πιο επίπονος όσο περνάει. Κάθε τι μας θυμίζει Ελένη. Προσπαθούμε αυτόν τον πόνο να τον κρατήσουμε τουλάχιστον μακριά από το δωμάτιο του μικρού μας παιδιού», είπε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Για την 24χρονη που κατάφερε και βγήκε ζωντανή και είχε το θάρρος και το κατήγγειλε, θα πω ότι και η Ελένη μας το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια καλόπαιδα της Ρόδου, τα οποία τα έχουμε καταγγείλει. Είναι γνωστά αυτά τα ονόματα. Δεν μας είπε τίποτα το κορίτσι μας γιατί δυστυχώς τα κορίτσια μας και ειδικά σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες ντρέπονται από τους γονείς τους. Δεν φοβούνται, αλλά ντρέπονται» σημείωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς ούτε και οι δύο αστυνομικοί βοήθησαν το κορίτσι μας. Αν ήταν το δικό τους παιδί θα το άφηναν να φύγει; Γιατί είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Αυτά είναι τα ροζ κυκλώματα. Και υπήρχε και συγκάλυψη των αστυνομικών. Είπαν στην Ελένη: γίνε ντέτεκτιβ και πήγαινε φέρε μας το βίντεο».

«Αυτό το κύκλωμα έχει παντού παρακλάδια, και σε μεγάλες πόλεις και σε τουριστικές πόλεις», σημείωσε και πρόσθεσε ότι: «Δεν έχουμε χειροπιαστά στοιχεία αλλά καλό είναι να γίνει διερεύνηση προς πάσα κατεύθυνση, στο πανεπιστήμιο της Ρόδου και γενικότερα».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.