Κακλαμάνης: ‘Περιμένω τον κ. Σταθάκη να απαντήσει εάν θα πληρώνουμε φτηνότερο ρεύμα’

«Με την Ντόρα Μπακογιάννη είμαστε φίλοι 30 χρόνια και η φιλία μας δεν έχει επισκιαστεί από τίποτε. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με την Ντόρα» επεσήμανε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, σχολιάζοντας για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην αναθέσει κυβερνητική θέση σε συγγενικά του πρόσωπα εάν κυβερνήσει η ΝΔ.

Ο κ. Κακλαμάνης, χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι έκλεισε η αξιολόγηση σημειώνοντας ότι έκλεισε γιατί η κυβέρνηση τα έδωσε όλα.

Πρόσθεσε ότι αν η κυβέρνηση Σαμαρά, ιδιωτικοποιούσε τη ΔΕΗ, θα είχαν ήδη κατέβει οι διακόπτες. «Περιμένω από τον κ. Σταθάκη να πει εάν θα πληρώνουμε φτηνότερο ρεύμα» τόνισε.

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης θεωρεί ότι το στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δεξαμενή ψήφων της παράταξης, που δεν έχουν ακροδεξιές απόψεις και ψήφισαν δεξιότερα στις προηγούμενες εκλογές κυρίως λόγω του ΕΝΦΙΑ, να επανέλθουν στο κόμμα, ενώ για το θέμα της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, δεσμεύτηκε ότι καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν διεξάγει εξεταστική επιτροπή για να αποδοθούν ευθύνες στον κ. Καμμένο, αν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.