Κακοκαιρία Ελπίδα: Κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά από τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 54

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κατατέθηκε η μηνυτήρια αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 54, η οποία αρχικά ακινητοποιήθηκε μέσα στο χιονιά της Δευτέρας και συγκρούστηκε με μηχανή ρυμούλκησης λίγο έξω από το σταθμό της Λιβαδειάς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 επιβάτες και οι υπόλοιποι να ταλαιπωρηθούν για ώρες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Χάρη Λαδή αντίστοιχη έρευνα έχει διαταχθεί και από την εισαγγελία Λιβαδειάς προκειμένου πέρα από τις όποιες αποζημιώσεις θα απαιτηθούν, να αναζητηθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες για τα όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με το tvstar, οι δικηγόροι των επιβατών μιλούν για τραυματικές μαρτυρίες που σοκάρουν καθώς πολλοί από τους επιβάτες σε επικοινωνία με τους οικείους τους εξέφραζαν φόβους για την ίδια τους τη ζωή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.