«Καλά θα κάνεις να απιστήσεις για να μην σου μένουν απωθημένα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, αλλά και στην απιστία.

«Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές θαυμαστές και θαυμάστριες. Μία θαυμάστρια με άρπαξε και με φίλησε στο στόμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μπλοκάρω κόσμο στα social media, γιατί λαμβάνω πολλά περίεργα μηνύματα. Άτομα που μπλόκαρα έκαναν δεύτερο προφίλ και μου ζήταγαν τον λόγο».



Για την απιστία, ο ηθοποιός δήλωσε πως τη συγχωρεί και το θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό: «Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις. Καλά θα κάνεις να απιστήσεις για να μην σου μένουν απωθημένα. Αν δεν φλερτάρω, θα πεθάνω. Έχω απιστήσει πολλές φορές», είπε.

Ο Μέμος Μπεγνής τόνισε πως στη χώρα μας υπάρχει ταμπού σχετικά με τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας, ενώ δήλωσε πως είναι άθρησκος και πιστεύει σε μία ανώτερη δύναμη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.