«Καλή αντάμωση καλέ μου αδερφέ»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα μετά τον θάνατο ακόμα ενός νέου ανθρώπου σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τετάρτης. Δύο 24ωρα μετά τον θάνατο του 27χρονου Γιώργου Μασούρα ο οποίος «έφυγε» από τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του, το βράδυ της Τετάρτης (15/3) τη ζωή του έχασε ο 25χρονος Ντένις Γκιούρα, ο οποίος προσέκρουσε με το ΙΧ του σε διαχωριστικό διάζωμα στην μικρή περιφερειακή της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ο Ντένις Γκιούρα ήταν δρομέας, αθλητής του Εσπέρου από το 2004 με σημαντικές διακρίσεις ανάμεσα στις οποίες η πρωτιά τα τελευταία χρόνια στο Run Greece Πάτρας.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν μεγάλη όπως φαίνεται από ανάρτησή του το 2020 όταν έγραφε «με όπλα τα πόδια και την δίψα για επιτυχίες που δεν αδειάζουν ποτέ από σφαίρες…».

Το προφίλ του στο Facebook είναι, εξάλλου, γεμάτο από φωτογραφίες από τη συμετοχή του σε αγώνες και προπονήσεις.

denis-gioura
denis-gioura2
denis-gioura3
denis-gioura4

«Πρωταθληταρά μου, ο Θεός να σε αναπαύσει. Καλή αντάμωση καλέ μου αδερφέ» τον αποχαιρετά δημόσια ένας από τους φίλους του

Το τροχαίο με θύμα τον Ντένις Γκιούρα σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν ο 25χρονος έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε στην μίνι περιμετρική, στο ρεύμα προς Ταμπάχανα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο διαχωριστικό διάζωμα στο ύψος του αρχαίου υδραγωγείου.

Αν και στο σημείο του τροχαίου βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αποδείχθηκε ότι ήταν αργά για τον 25χρονο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός του 25χρονου από πυροσβέστες οι οποίοι τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του.
Πηγή: protothema.gr
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.