«Καλό Παράδεισο φίλε μας» – Συγκινητικά μηνύματα για τον 26χρονο που σκοτώθηκε σε ασανσέρ

Συγκλόνισε τις Σέρρες ο θάνατος του νεαρού φοιτητή. Ο άτυχος 26χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα μέσα σε ασανσέρ, όταν καταπλακώθηκε από ψυγείο που μετέφερε για μετακόμιση.

Με μηνύματα στα social media, υπάλληλοι της επιχείρησης delivery στις Σέρρες στην οποία εργαζόταν ο 26χρονος φοιτητής, αποχαιρετούν τον άτυχο συνάδελφο και φίλο τους.

«Χθες το βράδυ (σ.σ. 30.07.2021) έχασε τη ζωή του, με τραγικό τρόπο, ένα δικό μας παιδί στις Σέρρες, ο Παναγιώτης, είμαστε σοκαρισμένοι, το χαρακτηριστικό του χαμόγελο έσβησε για πάντα, δεν θα σβήσει όμως ποτέ από την καρδιά και το μυαλό μας, καλό παράδεισο φίλε μας» έγραψαν, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, άφησαν ένα λουλούδι κι ένα κεράκι δίπλα στο καρότσι μεταφοράς, με το οποίο προσπάθησε ο άτυχος 26χρονος να μεταφέρει το ψυγείο και το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας.

«Έφυγε» το πιο καλό παιδί
Για ένα πολύ φιλότιμο παιδί που βοηθούσε τους άπορους και τα αδέσποτα ζώα κάνει, εξάλλου, λόγο στο GRTimes.gr, συνάδελφος του φοιτητή, ο οποίος καταγόταν από τη Χρυσούπολη Καβάλας και σπούδαζε στις Σέρρες, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν, παράλληλα, ως διανομέας.

Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του, αλλά και για τον επαγγελματισμό του στη δουλειά. Επίσης, πραγματοποιούσε και κοινωνικό έργο στην πόλη των Σερρών, όπου βοηθούσε σχεδόν καθημερινά άπορους και φιλοξενούσε αδέσποτα ζώα στο σπίτι του μέχρι να τους βρει ένα πιο ασφαλές σημείο για να διαμείνουν.

Τραγικές φιγούρες
Ο αδερφός και ο πατέρας του 26χρονου πήγαν σε κακή ψυχολογική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου αναμένεται να φτάσει και η μητέρα.

Η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ώστε να εξεταστεί και να βγει το τελικό πόρισμα ως προς τα αίτια θανάτου του.

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο Παναγιώτη θα ειπωθεί στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.