Κασσελάκης: Φέρτε τώρα στη Βουλή τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για ακρίβεια και φορολογία

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης και ζήτησε να φέρουν άμεσα στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για ακρίβεια και τη φορολογία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης τόνισε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο twitter πως « Η συζήτηση των κηπουρών και των περικοκλάδων δε θα μειώσει την ακρίβεια» και ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «μην κρύβεστε πίσω από άλλους».

Η ανάρτηση Κασσελάκη έχει ως εξής: Στην αρχή ήταν τα «λεφτόδεντρα», μετά ήρθε το ΓΛΚ να δικαιώσει την κοστολόγηση των προτάσεών μας για την ακρίβεια και το φορολογικό. Τώρα τα νέα «δέντρα», αυτά της αποφυγής της συζήτησης, τα ποτίζει προσχηματικά ο κ. Τασούλας. Οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή.

Με ανοικτά μικρόφωνα. Ωστόσο, θα βρεθούμε να τις παρουσιάσουμε σε όποιον «κήπο» μας ζητηθεί. Καταγγέλοντας ταυτόχρονα την πρωτοφανή παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής και την στρεψόδικη ερμηνεία του Συντάγματος από την κυβέρνηση και τον κ.Τασούλα. Η συζήτηση των κηπουρών και των περικοκλάδων δε θα μειώσει την ακρίβεια.

 

Μην κρύβεστε πίσω από άλλους κ. Μητσοτάκη. Φέρτε ΤΩΡΑ στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.