Κασσελάκης : Κύριε Μητσοτάκη; Εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης να με κρατάτε με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η κεντρική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στην πλατεία Συντάγματος, για τις Ευρωεκλογές της Κυριακής.

«Και να σκεφτείτε ότι μας είχαν για τελειωμένους πριν από λίγους μήνες. Βλέπετε ο λαός τι μπορεί να κάνει; Φίλες και φίλοι, με λένε Στέφανο και έχω να σας πω κάτι» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ξεκινώντας την κεντρική ομιλία του στο Σύνταγμα. «Εγώ σας περίμενα στη ζωή μου εδώ και καιρό, από τα πρώτα χρόνια στην Αμερική. Εγώ κοίταζα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τον κρυφό πόθο να γυρίσω στην πατρίδα μου και να προσφέρω ό,τι μπορώ στους συμπατριώτες μου. Δεν ήξερα το πώς, δεν ήμουν πολιτικός, ήξερα όμως το γιατί. Γιατί εδώ είναι τα πιο καθαρά βλέμματα που έχω δει στη ζωή μου» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«…Και εκεί ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας και μου είπε να μπω στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης είναι σήμερα εδώ. Τον πήρα τηλέφωνο να τον καλέσω στη σημερινή συγκέντρωση και με αποστόμωσε: Πώς είναι δυνατόν να λείπω;».

«Με περιμένατε κι εσείς. Κάποιον να μη σας κοροϊδεύει. Δεν κρύφτηκα ποτέ. είπα αυτός είναι ο άνθρωπός μου, αυτό είναι το σπίτι μου. Είμαι καθαρός όπως κι εσείς. Κι έτσι άρχισε αυτή η πολιτική διαδρομή που μου χάρισε απίστευτες συγκινήσεις. Πήγαινα σε κάθε χωριό και έφτασαν να ρωτούν αν είχα κλωνοποιηθεί».

Ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής
«Βρίσκομαι στο Σύνταγμα και έχω συγκίνηση γιατί μιλάω εδώ για πρώτη φορά ως αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, από αυτή την ιστορική πλατεία που ήταν πάντα το επίκεντρο των αγώνων για Δημοκρατία. Εδώ, στη Βουλή των Ελλήνων έχουν μιλήσει οι μεγαλύτεροι πολιτικοί».

«Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ήταν μια φράση ιστορική. Και όταν ο Κων/νος Καραμανλής είχε πει ότι ανήκουμε στη Δύση, ήταν κι αυτή μια φράση ιστορική».

«Δολοφονούν χρόνια χαρακτήρες, όπως έκαναν με τον Αλέξη και επιχειρούν να το κάνουν τώρα και με εμένα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι σε ευρωπαϊκό κράτος, θα υπάρξει τέτοιος μηχανισμός μαύρης προπαγάνδας» συμπλήρωσε.

Για το Πόθεν Έσχες
Ο Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε για την περιουσιακή κατάσταση του πρωθυπουργού και τόνισε ότι ο ίδιος κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για το πόθεν έσχες.

«Τον προκάλεσα. Είναι ο πρωθυπουργός. Με ένα τηλεφώνημα μπορεί να ανοίξει την πλατφόρμα. Και τι κάνει τώρα; Δίνει τρίμηνη παράταση για την υποβολή των δηλώσεων του 2023 και η πλατφόρμα θα ανοίξει τρεις μήνες μετά. Τι φοβάται; Κύριε Μητσοτάκη; Εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης να με κρατάτε με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ! Εμένα δε με κρατάτε από πουθενά! Κανείς δε με κρατάει από πουθενά»!

«Δεν είμαστε όλοι λαμόγια! Δεν είμαστε όλοι το ίδιο! Είμαι καθαρός ουρανός»!

Από νωρίς είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος στο Σύνταγμα, κρατώντας σημαίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.