Καταδικάστηκε παιδόφιλος που ‘εξαγόραζε’ γονείς με τρόφιμα

Σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής πορνογραφίας καταδικάστηκε ο 46χρονος απ’ το Άργος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε αγόρι πέντε ετών, με τη συναίνεση των γονιών του.

Για την ακρίβεια, όπως είχε γίνει γνωστό ο 46χρονος έδινε τρόφιμα στους γονείς του παιδιού απ’ τη Ρουμανία προκειμένου να τον αφήνουν να ασελγεί στο παιδί. Γι’ αυτό και λίγο μετά τη σύλληψη του παιδόφιλου, συνελήφθησαν και οι δύο γονείς που καταδικάστηκαν αντίστοιχα σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια.

Η συνταρακτική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί έπειτα από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον βασικό κατηγορούμενο διαπίστωσαν ότι στο κινητό του είχε τις γυμνές φωτογραφίες του 5χρονου.

Το αγοράκι και τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του μεταφέρθηκαν τότε στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου που δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στα μικρότερα.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.