Καθημερινά τα περιστατικά παραβατικότητας μαθητών

Έκτος ελέγχου βρίσκεται η παραβατικότητα με δράστες ανήλικους που οπλισμένοι με μαχαίρια, πτυσσόμενα γκλοπ και σιδερογροθιές τρομοκρατούν συνομήλικους τους και όχι μόνο.
Σχεδόν καθημερινά μαθητές γυμνάσιων και λυκείων σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο συλλαμβάνονται για διάφορα αδικήματα ενώ μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν σε ακραία φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού.

Οι ανήλικοι που έχουν δημιουργήσει συμμορίες πηγαίνουν ακόμη και στις σχολικές εκδρομές με μαχαίρια στις τσάντες και δρουν όλες τις ώρες της ημέρας.

Στόχος τους είναι να ληστέψουν και να τρομοκρατήσουν, με τα περιστατικά συνεχώς να αυξάνονται και τους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να γυρνούν στα σπίτια τους τραυματισμένα από τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί είτε μέσα στο σχολείο είτε στον δρόμο.

Δύο ακόμη περιστατικά σημειωθήκαν τις τελευταίες ώρες στα βόρεια και τα νότια προάστια. Στο Νέο Ηράκλειο 17χρονος δέχτηκε επίθεση από δυο αναβάτες μοτοσικλέτας μικρού κυβισμού, πιθανόν συνομήλικους του, και του αρπάξαν το κινητό τηλέφωνο με την απειλή πτυσσόμενου στιλέτου.

Το δεύτερο περιστατικό έγινε στο προαύλιο γυμνάσιου στην Γλυφάδα όταν τέσσερα άτομα ακινητοποίησαν δυο ανήλικους και τους λήστεψαν.

Βιασμοί, συμμορίες και αιματηροί ξυλοδαρμοί συνδέουν το παζλ της εγκληματικότητάς των ανηλίκων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.