Και στο μπουφάν της Δώρας βρέθηκε DNA άγνωστου ατόμου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Συνεχίζονται οι έρευνες

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην έρευνα των αρχών για τον θάνατο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη. Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών έρχονται να επιβεβαιώσουν, άγνωστο σε ποιο βαθμό, τους ισχυρισμούς του φερόμενου ως δράστης ότι δεν ήταν μόνος εκείνη την ημέρα στο νεκροταφείο.

Εκτός από τα νύχια της άτυχης γυναίκας, σημαντικά αποτελέσματα αναμένεται να δώσει και το μπουφάν της. Σύμφωνα με πληροφορίες το βιολογικό υλικό στο μπουφάν της Δώρας δείχνει ότι η 32χρονη είχε έρθει σε επαφή και με άλλα πρόσωπα, κωθώς βρέθηκε DNA άγνωστου προσώπου. Νομικές πηγές διευκρινίζουν ότι τα ευρήματα χρειάζονται περαιτέρω ανάλυση για να διερευνηθεί εάν το βιολογικό υλικό προέρχεται από το ίδιο ή από διαφορετικό πρόσωπο.

Η μητέρας της 32χρονης θα πάει σήμερα στον ανακριτή για να ζητήσει τον διορισμό εξειδικευμένων γενετιστών, προκειμένου να έχει σαφείς απαντήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.