Κι όμως η Μάρλεν είχε πάρει μέρος σε καλλιστεία ως plus size μοντέλο!

Την ώρα μάλλον που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρότεινε στην Μάρλεν να γίνει plus size μοντέλο μάλλον δεν γνώριζε πως κάπως έτσι ξεκίνησε την καριέρα της και αυτός είναι και ο στόχος της, όμως η ίδια αποκάλυψε.Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λοιπόν, βρέθηκε στον πάγκο της και την ρώτησε γιατί θέλει να κερδίσει και τι πρόκειται να κάνει με τα χρήματα αν τα αποκτήσει.

Εκείνη με θάρρος του απάντησε ότι θα πάει στην Καλιφόρνια γιατί υπάρχει μεγάλη αγορά στα plus size models. Κάτι που στο παρελθόν έχει ξανακάνει και μάλιστα με επιτυχία.

Η σέξι Κρητικοπούλα, έχει δουλέψει ως plus size model και μάλιστα σύμφωνα με το Cretalive, είχε εκπροσωπήσει την Κρήτη στα αγγλικά καλλιστεία για μοντέλα Plus size «Miss Voluptuous UK 2019».

«Στα 25 μου αποφάσισα να πάω στο Λονδίνο, λάτρευα τη μόδα κι έτσι γράφτηκα σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ με αυτό στα ρεπό μου κι έγινε plus size model. Στο Λονδίνο απελευθερώθηκα κάτι που δεν μπορούσα να κάνω στην Κρήτη», είπε η ίδια μεταξύ άλλων στην εμφάνισή της στο ριάλιτι μαγειρικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.