«Κινδύνευσα, τον κυνήγησα…»

Το χρονικό του περιστατικού στη Γλυφάδα με τη μηχανή, το οποίο την οδήγησε στο Αυτόφωρο, περιέγραψε με βίντεο που ανέβασε στα social media η Εύη Βατίδου, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερη.

Η Εύη Βατίδου τονίζει ότι τα βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα για το περιστατικό με τη μηχανή στη Γλυφάδα αποκάλυψαν όλη την αλήθεια, ενώ τα ΜΜΕ παρουσίασαν την είδηση ως «κινηματογραφικές σκηνές επιστημονικής φαντασίας, έτσι ήταν το αστυνομικό σας ρεπορτάζ».

Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο σημειώνει ότι δέχτηκε αρκετά επικριτικά σχόλια προς το πρόσωπό της, εκ των οποίων τα περισσότερα μέσω social media.

Μεταξύ άλλων, κατηγορεί τα ΜΜΕ ότι «αφήσατε υπονοούμενα και δημιουργήσατε εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό για το άτομό μου, κάτι που κάνετε κατ’ εξακολούθηση εδώ και πολλά χρόνια».

Αναλυτικά το βίντεο και όσα είπε η Εύη Βατίδου:

«Τον κυνήγησα για να φωτογραφίσω την πινακίδα του και κινδύνευσα. Βρέθηκα στο αυτόφωρο για 48 ώρες. Κατηγορήθηκα για κακούργημα, απολογήθηκα στον Ανακριτή και στον Εισαγγελέα, τελικά αφέθηκα ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο αρκετά ΜΜΕ παρουσίασαν την είδηση: «Κινηματογραφικές σκηνές επιστημονικής φαντασίας, όπως της σειράς “Ο ιππότης της ασφάλτου”. Έναν ειδικό πράκτορα καταπολέμησης του εγκλήματος, μαζί με το έξυπνο αυτοκίνητο τον KITT που έχει ειδικό εγκέφαλο τεχνητής νοημοσύνης, λαμβάνοντας ενίοτε αυτόματες πληροφορίες, έτσι ήταν το αστυνομικό σας ρεπορτάζ.

Κάποιοι δικηγόροι, δημοσιογράφοι, πανελίστες, δελτία ειδήσεων, sites αναπαράγατε τη ψευδή μήνυση κακοποιού, χωρίς στοιχεία, που δεν έπαθε τίποτα και έπεισε – πλην λίγων εξαιρέσεων – ότι είναι παντελώς αθώος. Αφήσατε υπονοούμενα και δημιουργήσατε εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό για το άτομό μου, κάτι που κάνετε κατ’ εξακολούθηση εδώ και πολλά χρόνια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.