Κωνσταντοπούλου: Καμία συζήτηση με Βίτσα ή Τσακαλώτο – Δεν συνομιλώ με όσους πρόδωσαν την Αριστερά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Απάντηση σε όσα δήλωσε νωρίτερα ο Δημήτρης Βίτσας σχετικά με τον νέο φορέα που μπορεί να σχηματιστεί για να κατέβει στις Ευρωεκλογές, έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μέσω ανάρτησής της η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» τόνισε ότι η ίδια δεν είχε κάποια σχετική συνομιλία με τον κ. Βίτσα είτε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά, ουσιαστικά, σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Δημήτρης Βίτσας αναφορικά με τη συμμετοχή του νέου φορέα που υπονόησαν τα μέλη της Ομπρέλας στις Ευρωεκλογές και τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια. Με ανάρτησή της στο Twitter, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά, ουσιαστικά, σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Δημήτρης Βίτσας αναφορικά με τη συμμετοχή του νέου φορέα που υπονόησαν τα μέλη της Ομπρέλας στις Ευρωεκλογές και τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια.

«Ουδέποτε έκανα συζήτηση με τον Βίτσα ή τον Τσακαλώτο, ουδέποτε θα κάνω συζήτηση με όποιους πρόδωσαν την Αριστερά, τους πολίτες και τους αγώνες για να παραμείνουν στις καρέκλες τους. Έχω συζητήσεις με καθαρούς ανθρώπους. Ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Βίτσας νωρίτερα δήλωσε:

«Δεν έχουν γίνει συζητήσεις, θα επιχειρηθούν για να διαμορφωθεί ένας χώρος ριζοσπαστικής αριστεράς. Αν με ρωτάτε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου το βλέπω δύσκολο γιατί έχει πάει πολύ προς τα δεξία επικοινωνιακά. Το ΜΕΡΑ 25 νομίζουμε ότι χωράει, δεν είναι κάτι που δεν το θέλουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βίτσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.