Κορωνοπάρτι εν πλω – «Πάρταραν» αλλά λογάριαζαν χωρίς το Λιμενικό

Σε άλλο… επίπεδο πλέον τα κορονοπάρτι, όσο τα μέτρα γίνονται αυστηρότερα και οι έλεγχοι εντονότεροι. Έτσι, μετά τα κλασικά -πλέον- σε βίλες, έχουμε πλέον παράνομα κορονοπάρτι ακόμη και εν πλω!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ζάκυνθο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τετάρτης, 14.07.2021, το Λιμενικό ενημερώθηκε πως τουρίστες επιβιβάζονταν κατά… εκατοντάδες σε τουριστικά λεωφορεία για να μεταβούν στο λιμάνι κι από εκεί σε σκάφος για το κορονοπάρτι.

Εκατοντάδες οι συμμετέχονες στο… θαλάσσιο κορονοπάρτι
Το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως οι τουρίστες, Βρετανοί συγκεκριμένα, που επιβιβάστηκαν στο σκάφος ήταν 385 (!) και αρχικά όλα ήταν… τυπικότατα, καθώς έγιναν κάποιοι έλεγχοι.

Όταν όμως απέπλευσε το σκάφος, το πάρτι… ξεκίνησε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Λιμενικό ακολούθησε το σκάφος με ιδιωτικό μέσο ώστε να μην «δοθεί στόχος».

Αργότερα, όταν το κορονοπάρτι βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη μακριά από το λιμάνι, έγινε και η επέμβαση.

Το σκάφος οδηγήθηκε πίσω στο Λιμάνι συνοδεία του Λιμενικού και από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν τα μέλη του πληρώματος του εν λόγω σκάφους καθώς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικού προστίμου.

Συνολικά οι συλλήψεις που έγιναν ήταν επτά…

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.