Κυρ. Μητσοτάκης: Εμείς δεν διχάζουμε

«Εμείς δεν διχάζουμε. Εμείς ενώνουμε όλους τους Έλληνες. Απέναντι σε μια κυβέρνηση που λέει ψέματα, προτάσσουμε αλήθεια και ορθό λόγο», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος, ενώ σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του, εμείς κάνουμε σοβαρές προτάσεις».

Συνομιλώντας με πολίτες κατά την περιοδεία του στο Κιλκίς την Παρασκευή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «θα γίνουν εκλογές αργά ή γρήγορα και θα τις κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθεώρησε και το εργοτάξιο κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου που θα συνδέει το Κιλκίς με τη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτήρισε το έργο «εξαιρετικά σημαντικό για όλο το Κιλκίς», ενώ πρόσθεσε: «Το έργο αυτό δεν θα είχε προχωρήσει, εάν δεν είχε γίνει μια πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου το 2014. Τα έργα έχουν συνέχεια. Έχουν, όμως, και μνήμη».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο του Κιλκίς. Περπάτησε επίσης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου συνομίλησε με πολίτες για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Νωρίτερα, κατά την επίσκεψή του στην Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας (ΚΕΒΕ), ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «χωρίς ένα μεγάλο άλμα ιδιωτικών επενδύσεων η χώρα δεν θα προχωρήσει μπροστά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.