Στην ομάδα Χαρβάλα ο Κώστας Κουμπάρος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ο Ολυμπιακός Βόλου οργανώνεται σε όλους τους τομείς

Η νέα εποχή στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό Βόλου έχει ξεκινήσει και το μεγαλύτερο βάρος αυτή τη στιγμή πέφτει στην οργάνωση του τμήματος και στη δημιουργία μίας δομής που θα μπορεί να υποστηρίξει τον στόχο του πρωταθλητισμού.
Ο Βασίλης Χαρβάλας, που έχει πλέον την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος, βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή Θάνο Θεοδώρου, ο οποίος αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του και το πρόσωπο που έχει αναλάβει το αγωνιστικό κομμάτι. Οι δύο άνδρες συζητούν καθημερινά όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας, από τις μεταγραφικές κινήσεις μέχρι και τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού οργανισμού.
Παράλληλα, ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις είναι και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που βρίσκονται δίπλα στον Βασίλη Χαρβάλα και στηρίζουν τη νέα προσπάθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του MagnesiaSports, ένας από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα είναι και ο γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας Κώστας Κουμπάρος, ο οποίος έχει αποφασίσει να συνδράμει στη νέα προσπάθεια των «ερυθρολεύκων».
Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό θέλουν να λειτουργήσουν με επαγγελματικά πρότυπα, με ξεκάθαρους ρόλους και χωρίς βιαστικές κινήσεις, ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα ικανή να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της νέας σεζόν.
Στον οργανωτικό σχεδιασμό εντάσσεται και ο τομέας της επικοινωνίας, όπου ρόλο θα έχει ο Απόστολος Καψιώτης. Φίλος του Ολυμπιακού Βόλου και επί σειρά ετών παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι αναμένεται να συμβάλει στο κομμάτι της επικοινωνιακής πολιτικής του συλλόγου.

Γιώργος Πέγιος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.