Λίστα Πέτσα: Έδωσαν χρήματα μέχρι και στον σταθμό που είναι πρόεδρος η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη λίστα Πέτσα – Μητσοτάκη με τον πακτωλό χρημάτων χωρίς κριτήρια προς «ημετέρους» και υποστηρικτές της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, 10.000 ευρώ δόθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό του Έβρου «Άλφα Τηλεόραση», όπου είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος η εκπρόσωπος Τύπου και συνεργάτιδα του Στέλιου Πέτσα για τα περιφερειακά ΜΜΕ της ΝΔ, Έλενα Σώκου.

Μάλιστα σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, η Έλ. Σώκου έχει εμπλακεί στη διαμόρφωση της σχετικής λίστας και των ποσών που διένειμε η καμπάνια και των ΜΜΕ που «κόπηκαν» στο συγκεκριμένο νομό, από τον οποίο κατάγεται σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση «δεν κρατάει πια ούτε τα προσχήματα ενώ παράλληλα εγείρονται και σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τη νομιμότητα.»

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το evrosonline, μία ημερήσια εφημερίδα, που ιδεολογικά δεν ανήκει στο χώρο της δεξιάς, πήρε 2.232 ευρώ ενώ η άλλη, «βαμμένη μπλε» πήρε 6.199.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει και την περίπτωση της τοπικής εφημερίδας Ελεύθερη Θράκη, η οποία είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα με πρωτοσέλιδο που χαρακτηρίζει την αξιωματική αντιπολίτευση «τσιράκια του Ερντογάν» και πήρε την τριπλάσια διαφήμιση από την εφημερίδα Γνώμη που έχει την ίδια ή ίσως και μεγαλύτερη κυκλοφορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.