Λοβέρδος για Novartis: Υπάρχει συμμορία με αρχισυμμορίτη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Εξοργισμένος, για όσα του προσάπτει η προστατευόμενη μάρτυρας στην υπόθεση Novartis, δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος προσθέτοντας πως ότι πίσω από την υπόθεση «υπάρχει μία συμμορία με αρχισυμμοριτή».

«Με κατηγορεί, λέει πράγματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Ορισμένους μην τους ξεγελάει η γραβάτα που φοράω. Μιλάω κι άλλη γλώσσα» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Λοβέρδος. «Αρκετή η πλάκα, έλεος πια με τους αλήτες» είπε ο ίδιος και ζήτησε να πάνε στα δικαστήρια όσοι λένε συκοφαντίες. Ερωτηθείς για το αν κάποιοι «έχτισαν» την υπόθεση για να χτυπήσουν τη ΝΔ και κάποια άλλα πολιτικά πρόσωπα, απάντησε ότι «υπάρχει μια συμμορία με αρχισυμμορίτη».

«Λέω ότι υπάρχει πολιτικός ιθύνων νους και 100% πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την υπόθεση» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός και τόνισε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς δύο αναφορές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.