Makfax: Άγριες συμπλοκές Ελλήνων και Σκοπιανών εφήβων για τη “Μακεδονία”

Συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών εφήβων ξέσπασαν στην περιοχή των Νέων Πόρων Πιερίας. Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της πΓΔΜ Makfax, αφορμή ήταν το ζήτημα της ονομασίας.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα σε καμπ προετοιμασίας παικτών χάντμπολ της παλαίμαχης Σέρβας Αντριάνα Μπούντιμιρ.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, τα πάντα ξεκίνησαν όταν μια Ελληνίδα ρώτησε εφήβους 17-18 ετών από τα Σκόπια από πού κατάγονται. Οι νεαροί απάντησαν “από τη Μακεδονία” και εκείνη άρχισε να λογομαχεί μαζί τους και λίγο μετά φώναξε μια παρέα Ελλήνων εφήβων.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων, “ο καβγάς ήταν άγριος και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά άτομα”, ενώ το περιστατικό έληξε μετά από επέμβαση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το Makfax το περιστατικό έληξε χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ δεν υπήρξε μηνυτήρια αναφορά. Η ομάδα χάντμπολ των εφήβων από τη γειτονική χώρα, αποχώρησε μια μέρα νωρίτερο από το προγραμματισμένο.

Το υπουργείο Εξωτερικών της πΓΔΜ δηλώνει πάντως άγνοια για το συμβάν. “Για την ώρα, δε γνωρίζουμε τι συνέβη”, ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Γιάνε Λαζέφσκι, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση όταν διασταυρωθούν όλες οι πληροφορίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.