Μαξίμου: Διάψευση της εικόνας ολικής καταστροφής που ενορχηστρώνει η Ν.Δ.

Για διάψευση, για μια ακόμα φορά, της εικόνας «ολικής καταστροφής που ενορχηστρώνει η ΝΔ και αναπαράγει μεγάλη μερίδα του συστημικού Τύπου», κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σχετικά με την αναθεώρηση των στοιχείων για το ΑΕΠ από την ΕΛΣΤΑΤ που δείχνει ανάπτυξη.

«Ταυτόχρονα, εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους υποδέχθηκαν χαιρέκακα τις προηγούμενες εκτιμήσεις», προσθέτει, για να σημειώσει ότι «τα στοιχεία επιβεβαιώνουν πως η πολυπόθητη ανάπτυξη βρίσκεται ήδη εδώ». «Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε μομέντουμ για οριστική υπέρβαση της κρίσης», υπογραμμίζει, επισημαίνοντας ότι «οι αποφάσεις που θα ληφθούν σε σχέση με τον προσδιορισμό των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος θα είναι καθοριστικές».

Στέλνει μήνυμα στους εταίρους και δανειστές ότι «δεν έχουν πλέον κανέναν λόγο να κωλυσιεργούν». «Αναμένουμε», υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, «να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους με μία καθαρή λύση, που θα αντιστοιχεί στις απαιτήσεις της συγκυρίας αλλά και τις θυσίες του ελληνικού λαού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.