Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης ξεδίπλωσε χωρίς ενδοιασμό το αντικοινωνικό του μένος

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για «αντικοινωνικό μένος» που ξεδίπλωσε «χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ίχνος ντροπής» κάνουν λόγο κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου. Τον κατηγορούν ότι σε τοποθέτησή του στο πλαίσιο συνεδρίου του ΣΕΒ χαρακτήρισε «άχρηστους» τους εργαζόμενους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης «δεσμεύθηκε για αθρόες απολύσεις στο Δημόσιο προς όφελος των συμφερόντων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία με τις αναθέσεις εργολαβιών σε ιδιώτες. Για την υλοποίηση δηλαδή του αρρωστημένου του ονείρου για πολιτική σοκ και δέους σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων».

«Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για το λαό και την κοινωνία, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έχει ποτέ τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις αντικοινωνικές του πολιτικές» καταλήγουν.

Σημειώνεται ότι στην τοποθέτησή του ο κ. Μητσοτάκης είχε ταχθεί υπέρ της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ή και της εκχώρησης υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, επισημαίνοντας ότι το Δημόσιο πάντα θα προσλαμβάνει κόσμο που όμως θα πρέπει να είναι χρήσιμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.