«Με χαστούκισε, με έσπρωξε, μου τράβηξε τα μαλλιά»

H 30χρονη δημοσιογράφος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού προτού φτάσει στο ΚΑΤ, έχοντας κατάγματα στο πρόσωπο, είχε διαπληκτιστεί με τον δημοσιογράφο στο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Η δημοσιογράφος φαίνεται να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και στο παρελθόν φαίνεται να είχε πέσει η δημοσιογράφος από τον επίσης δημοσιογράφο σύντροφό της, του οποίου η σύμβαση από την ΕΡΤ παύθηκε μετά τη σύλληψή του.

Αμέσως μετά το νοσοκομείο, η δημοσιογράφος πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της, τονίζοντας ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της, ο οποίος την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.

«Με χαστούκισε, με έσπρωξε και με τράβηξε από τα μαλλιά. Πήγα στο ΚΑΤ και στη 01:18 τα ξημερώματα της Δευτέρας άρχισε να μου στέλνει υβριστικά και απειλητικά μηνύματα ενώ βρισκόμουν στο νοσοκομείο. Μου έλεγε ότι ήταν κάτω από το σπίτι μου και ότι θέλει να μου μιλήσει. Το απόγευμα της Δευτέρας στις 20:30 άρχισε να με καλεί στο τηλέφωνο, κάτι που μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία. Στις 23:00 το βράδυ επικοινώνησα με την εν διαστάσει σύζυγό του και με ενημέρωσε ότι κι αυτήν την απείλησε μέσω τηλεφώνου», είπε η 30χρονη στην κατάθεση της σύμφωνα με την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Μετά από αυτήν την κλήση η 30χρονη αποφάσισε να κατονομάσει τον κακοποιητή της. Το μεσημέρι της Τρίτης η νεαρή δημοσιογράφος πέρασε το κατώφλι του τμήματος ενδοοικογενειακής βίας στην Ομόνοια και προχώρησε σε καταγγελία. Ο 45χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.