«Με ψέκαζαν με υγρό σαν χλωρίνη»

Τρομακτικές ήταν οι στιγμές που πέρασε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης στα χέρια των απαγωγέων του. Ο ίδιος εξιστόρησε στους αστυνομικούς όσα βίωσε από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και έπεσε θύμα απαγωγής αλλά και τι συνέβη την ημέρα που αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδικότερα ο Γιώργος Κυπαρίσσης περιέγραψε αρχικά την ημερά της απαγωγής. «Αμέσως μόλις φτάσαμε στο πρώτο κρησφύγετο μου έβαλαν ωτοασπίδες στα αυτιά και από πάνω μου έβαλαν ακουστικά μουσικής. Τα μάτια μου ήταν ήδη καλυμμένα από τη στιγμή που με απήγαγαν. Μου είχαν βάλει κουκούλα και μονωτική ταινία. Δεν άκουσα και δεν έβλεπα τίποτα. Αυτός ήταν ο στόχος τους άλλωστε. Επίσης τα χέρια μου ήταν δεμένα πίσω, με χειροπέδες, Μου είχαν δέσει και τα πόδια για να μην έχω ελευθερία κίνησης. Με ρίξανε στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, παρά ελάχιστα» είπε αρχικά ο επιχειρηματίας.

«Έμεινα χωρίς όραση επί δύο ημέρες»
Ο Γιώργος Κυπαρίσσης λέει συνεχίζοντας: «Εκείνη τη στιγμή με χτύπησαν και μου έσκισαν τα ρούχα. Μόνο το εσώρουχο μου άφησαν. Άρχισαν να μου λένε ότι θέλουν λεφτά για να με αφήσουν και παράλληλα συνέχισαν να με χτυπάνε. Σε αυτή την κατάσταση, δεμένος στο πάτωμα, χωρίς όραση, έμεινα για δύο ημέρες».

Επίσης συμπλήρωσε : «Όταν με πήγανε εκεί με βάλανε μέσα σε ένα δωμάτιο. Με άφησαν στην ίδια κατάσταση για δύο ακόμα ημέρες. Δεν άντεχα άλλο. Νόμιζα ότι θα τρελαθώ. Τους παρακάλεσα να μου βγάλουν την κουκούλα και τη μονωτική ταινία για να δω, όπως και έγινε. Στο ύψος των ματιών μου το δέρμα μου ήταν κατάμαυρο όταν μου το έβγαλαν. Δεν αναγνώριζα το πρόσωπό μου. Μετά μου λύσανε τα χέρια».

Όπως είπε ο Γιώργος Κυπαρίσσης «στην αρχή με είχαν δεμένο στο κρεβάτι αλλά αργότερα μου έδεσαν τα πόδια με αλυσίδα που είχε περιθώριο λίγα μέτρα για να μπορώ να σηκώνομαι και να κινούμαι στο δωμάτιο. Μου αφήσανε μια κουκούλα για να τη φοράω όταν ήθελα τουαλέτα, φαγητό ή οτιδήποτε άλλο».

«Με ψεκάζανε με υγρό σαν χλωρίνη πριν με αφήσουν ελεύθερο»
Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, περιέγραψε στους αστυνομικούς και τι συνέβη όταν οι απαγωγείς τον κατέγραφαν σε βίντεο τα οποία στη συνέχεια έστειλαν στους συγγενείς του ως απόδειξη ότι είναι ζωντανός: «Σε κάποια από τα βίντεο με χτύπησαν κιόλας για να φαίνεται το αίμα στην κάμερα. Επίσης σε ένα από τα βίντεο μου ξυρίσανε το κεφάλι και μετά μου το χαράξανε για να ματώσει».

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης αποκάλυψε στους αστυνομικούς και τι συνέβη πριν να τον αφήσουν ελεύθερο οι απαγωγείς του: «Την ημέρα πριν με αφήσουν ελεύθερο με έβαλαν νωρίς το πρωί να κάνω μπάνιο με καυτό νερό. Έκανα μπάνιο για πολλή ώρα. Παράλληλα με ψεκάζανε με κάποιο υγρό, σαν χλωρίνη ενώ με έβαλαν να ξυρίσω το σώμα και το κεφάλι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.