Μία παρατήρηση για τη μπάλα έφερε τον καυγά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Λύθηκε η «παρεξήγηση» ανάμεσα στους μαθητές και τον καθηγητή που ήρθαν στα χέρια στο Επαγγελματικό Λύκειο του Αιγάλεω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές έπαιζαν ποδόσφαιρο στο σχολείο και ο καθηγητής τους έκανε παρατήρηση. Οι μαθητές αντέδρασαν στην παρατήρηση του καθηγητή και τότε ακολούθησε διαπληκτισμός, μέχρι που ο καθηγητής και ένας από τους μαθητές ήρθαν στα χέρια. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν ακόμα έξι μαθητές.

Όταν η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, στο σχολείο κλήθηκε η Αστυνομία, που οδήγησε τον καθηγητή και εφτά μαθητές στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής, οι μαθητές και οι γονείς των μαθητών «έδωσαν τα χέρια» και αποφάσισαν να λήξει στο επεισόδιο χωρίς να ανταλλάξουν μηνύσεις.

Το μεσημέρι τόσο ο καθηγητής όσο και οι μαθητές γύρισαν στα σπίτια τους και οι αστυνομικοί δεν «άνοιξαν» δικογραφία για το περιστατικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.