Μήνυση ΛΑΕ κατά Τόσκα – Κοντονή για τα χημικά στο Ειρηνοδικείο

Μήνυση σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, του αρχηγού της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνου Τσουβαλά κατά παντός άλλου υπευθύνου κατέθεσε η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) για τη ρίψη χημικών μέσα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, κατά τη χθεσινή διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η ρίψη χημικών ουσιών σε ένα τέτοιο χώρο «ισοδυναμεί με δολοφονική ενέργεια και είναι ευτύχημα ότι δεν θρηνήσαμε θύματα και είχαμε μόνο τραυματίες και λιποθυμίες».
Η ΛΑΕ καταθέτει μήνυση σε βάρος των ίδιων υπευθύνων για το γεγονός ότι «ισχυρίζονται πως έγιναν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών τη στιγμή που τα ΜΑΤ δεν επέτρεπαν σε κανέναν πολίτη να καταθέσει προσφορά ούτε φυσικά να παρακολουθήσει τη διαδικασία σε μια αίθουσα η οποία ήταν κατάμεστη από άνδρες των ΜΑΤ».
«Όσοι ισχυρίζονται ότι χθες στο Ειρηνοδικείο έγιναν πλειστηριασμοί, κατά δήλωση του Παν. Λαφαζάνη, είναι πολιτικοί απατεώνες και επωμίζονται βαρύτατες ποινικές ευθύνες για πλαστογράφηση διαδικασιών, υφαρπαγή ιδιωτικής περιουσίας και παραπλάνηση. Πολύ περισσότερο, που κατά κωμικό τρόπο, οι ίδιες οι τράπεζες οικειοποιήθηκαν τα ακίνητα τα οποία οι ίδιες εκπλειστηρίαζαν», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.