Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές. Ώστε οι Έλληνες να αποφασίσουν. Και η χώρα να αναπνεύσει. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο καλύτερα για την Ελλάδα» τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο κατάμεστο κινηματοθέατρο «Αστόρια» του Ηρακλείου.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως «είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να κυβερνήσουμε σωστά» και σημείωσε πως λιθαράκι της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ θα είναι η μείωση των φόρων για να αναπνεύσει η οικονομία και ζήτησε να τον εμπιστευθούν λέγοντας: «Ελάτε να ελευθερώσουμε το μέλλον».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει ψέμα που δεν είπε» ενώ υπογράμμισε πως «κανένα μέλλον δεν χτίζεται με λάσπη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στα δύο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είπε ότι «η χώρα μας έχει δει πολλούς δημαγωγούς – δυστυχώς. Κανένας όμως δεν έφτασε τον κ. Τσίπρα. Ούτε αυτά που έκανε ως αντιπολίτευση, ούτε αυτά που κάνει ως κυβέρνηση. Δεν υπάρχει πολίτης που δεν εξαπάτησε. Δεν υπάρχει ψέμα που δεν είπε. Και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε. Τα δύο χρόνια Τσίπρα, είναι τα χειρότερα από το 1974. Η Ελλάδα έκανε παντού πίσω».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.