Μητσοτάκης: Σπουδαία μέρα – Στα μεγάλα μπορούμε τελικά να συμφωνήσουμε

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την ικανοποίησή του για την εκλογή της πρώτης γυναίκας Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά από την ιστορική ψηφοφορία στη Βουλή.

«Είναι μια σπουδαία μέρα για την Ελληνική Δημοκρατία, για τη Βουλή, για το Πολίτευμά μας» είπε ο πρωθυπουργός, και συμπλήρωσε: «Η Βουλή εξέλεξε με μεγάλη πλειοψηφία Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κα Σακελλαροπούλου, μια σπουδαία προσωπικότητα, μια σπουδαία δικαστικό που ενώνει».

Τόνισε δε, πως το «αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας επιβεβαίωσε ότι στα μεγάλα μπορούμε τελικά να συμφωνήσουμε»

«Η Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή, σήμερα άνοιξε ένα νέο παράθυρο, η χώρα μας μπαίνει στην 3η δεκαετία του 2020 αιώνα με μια γυναίκα πρόεδρο. Εύχομαι στην κα Σακελλαροπούλου καλή επιτυχία και στο πλαίσιο του Συντάγματος πιστεύω πως θα συνεργαστούμε για το καλό της χώρας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.