Μητσοτάκης στα γενέθλια της ΝΔ: Στα ταραγμένα νερά χρειάζεται η χώρα καλό καπετάνιο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στα ταραγμένα νερά, η χώρα χρειάζεται καλό καπετάνιο, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση για τη συμπλήρωσε 52 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μια ομιλία που διήρκεσε σχεδόν 10 λεπτά, ο πρωθυπουργός τόνισε τη «διαχρονική δύναμη» της παράταξης, που προσαρμόζεται «πέρα και πάνω από τις ταμπέλες» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΝΔ «θα ξεπεράσει τις προσδοκίες» στις εκλογές που θα διενεργηθούν την άνοιξη του 2027.

Η ΝΔ «μπορεί να διαβάζει τα σημεία των καιρών και σε ταραγμένα νερά να κρατά σταθερό το σκάφος της πατρίδας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Και τα νερά είναι πολύ ταραγμένα και μπορεί να γίνουν ακόμα πιο ταραγμένα. Και στα ταραγμένα νερά είναι που χρειάζεται η χώρα καλό καπετάνιο, αλλά κυρίως καλό πλήρωμα και καλό σκαρί. Και το πλήρωμα είστε εσείς», συμπλήρωσε.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.