Μπεκατώρου για Παπανώτα: Χαίρομαι που το κόμμα έχει γρήγορα αντανακλαστικά

«Χαίρομαι που το κόμμα έχει γρήγορα αντανακλαστικά, χρειάζεται ο πρόεδρος να ακούει το κοινό αίσθημα και χαίρομαι που είναι αυτός καπετάνιος» ήταν το πρώτο δημόσιο σχόλιο της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Σοφίας Μπεκατώρου, για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα, καθώς εκτιμάται ότι και η δική της παρέμβαση βάρυνε στην οριστική απόφαση για τον συνυποψήφιό της.

Η ίδια, ωστόσο, υποστήριξε ότι «δεν έβαλα τελεσίγραφο για την παραμονή Παπανώτα, δεν λειτουρώ έτσι, εγώ περίμενα πώς θα σταθεί το κόμμα. Από εκεί και πέρα έκανε άμεση κίνηση ο κ. Κασσελάκης και αυτό δείχνει ενσυναίσθηση και δείχνει το πού θέλουμε να πάμε».

«Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα και λυπάμαι αν πέρασε ότι υπήρχε τελεσίγραφο, που δεν υπήρξε» πρόσθεσε η κυρία Μπεκατώρου, η οποία είπε ότι θα παρέμενε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν δεν είχε αποπεμφθεί ο κ. Παπανώτας.




Όσον αφορά το θέμα με τον Δημήτρη Παπανώτα είπε ότι «έγινε ένας σχολιασμός πάνω στις προσωπικές απόψεις του κ. Παπανώτα όπου κλήθηκα να άρω μια θέση γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δίνουμε την αληθινή έκταση του πράγματος».

Πρόσθεσε, δε, ότι «όταν άκουσα τις δηλώσις Παπανώτα σκέφτηκα την Κυριακή που έκανε αυτά που έκανε και σκοτώθηκε έξω από το ΑΤ» για να προσθέσει ότι «δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω, κρίνεται από τις απόψεις του, είναι έμπειρος με 35 χρόνια στη δημοσιογραφία. Αν δεν εστιάσουμε και στο πώς μιλάμε δημόσια επειδή επηρεάζουμε πολύ κόσμο και επειδη για να αλλάξει η κουλτούρα χρειάζεται να αλλάξει και ο λόγος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.