Μυστήριο με το θάνατο μοντέλου στην Κεφαλονιά στο γιοτ μεγιστάνα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Influencer με χιλιάδες οπαδούς να την ακολουθούν. Λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας. Η αινιγματική της όμως ανάρτηση πριν από μερικές ημέρες, μαρτυρά πως ίσως πίσω από αυτή την χλιδάτη και ανέμελη ζωή, να κρύβεται κάτι άλλο. Ο λόγος για το 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, που βρέθηκε νεκρό σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά.

Οι ελληνικές λιμενικές Αρχές αναμένεται σήμερα να αποκαλύψουν τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της νεκροψίας για το θάνατο της 20χρονης στο υπερπολυτελές γιοτ.

Η 20χρονη Sinead McNamara, βρέθηκε αναίσθητη στο πολυτελές γιοτ αξίας 140 εκατ. δολαρίων, Mayan Queen IV, στις ακτές της Κεφαλονιάς πριν από τέσσερις ημέρες. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης πέθανε κατά την αεροδιακομιδή της στο νοσοκομείο.

Οι ερευνητές δήλωσαν στους Sunday Times πως ένας μέλος του πληρώματος βρήκε την 20χρονη στο πίσω κατάστρωμα του σκάφους.

Το πολυτελές γιοτ μήκους 92 μέτρων και με 20 καμπίνες ανήκει στον Μεξικανό μεγιστάνα που ασχολείται με τις εξορύξεις, Αλμπέρτο Μπελέρες, με περιουσία πάνω από 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.

«Από τον τρόπο που βρέθηκε, μάλλον αυτοκτόνησε» είπε ένας ανώτερος αξιωματούχος στην εφημερίδα.

Η McNamara, μία influencer του Instagram, με έδρα το Σίδνεϊ, εργαζόταν στο συγκεκριμένο σκάφος τους τελευταίους 4 μήνες πριν από τον αιφνίδιο θάνατό της τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Μάλιστα, η μητέρα της Κάιλι και η αδερφή της Λόρεν ταξίδευαν για την Ελλάδα προκειμένου να κάνουν διακοπές μαζί με την Sinead. Ενημερώθηκαν για το θάνατό της κατά την διάρκεια της αλλαγής πτήσης.

Το νεαρό μοντέλο ανυπομονούσε για την επίσκεψή τους, ανεβάζοντας ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ημέρες πριν το θάνατό της.

«Χρόνια Πολλά στην πιο εκπληκτική μεγάλη αδερφή που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. 5 ημέρες ακόμη για να σε δω. Ο ενθουσιασμός δεν περιγράφεται με λόγια» είχε γράψει.

Η ανάρτηση βέβαια αυτή, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με ένα άλλο μήνυμα που είχε αναρτήσει λίγες ημέρες νωρίτερα.

«Το κεφάλι μου είναι έτοιμο να εκραγεί σήμερα» έγραψε μαζί με emojis ενός ηφαιστείου, ενός ανεμοστρόβιλου και μιας βελόνας με αίμα να στάζει από αυτήν. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της επάνω σε μια γουρούνα, πρόσθεσε: «Πήγαινέ με πίσω σε αυτό όπου η μόνη μου ανησυχία είναι να μην σπάσει το κρανίο μου».

Η ανάρτηση αυτή έρχεται την ώρα που όλο και περισσότερες νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον μυστηριώδη θάνατό της και εγείρουν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπελέρες έφυγε από το σκάφος που είχε αγκυροβολήσει στην Κεφαλονιά, την Τρίτη – αφήνοντας μόνη την McNamara μαζί με το πλήρωμα. Το σώμα της βρέθηκε στο πίσω κατάστρωμα του πλοίου δύο ημέρες αργότερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.