Ν. Ανδρουλάκης: Εμείς μείναμε στο ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα

Άνοιγμα στην κοινωνία στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ζήτησε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, λίγα 24ωρα μετά τις αναταράξεις που σημειώθηκαν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
«Με 50% κομματικούς αξιωματούχους και 50% συνδικαλιστικά στελέχη, αφήνουμε έξω τον πολίτη που θέλει να συνεισφέρει στην προσπάθεια να ενωθεί η Κεντροαριστερά. Θέλουμε να υπάρξει μια ρύθμιση για αυτούς τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια», είπε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989.
Ο ευρωβουλετής ξεκαθάρισε πως «δεν αμφισβητείται ο ρόλος της κ. Γεννηματά», ενώ αναφερόμενος στη συνεδρίαση της Κ.Ε. με αιχμή και τις αιχμές κύκλων της Χαριλάου Τρικούπη περί «δούρειων ίππων» δήλωσε: «Τέθηκε μια διαφορετική άποψη. Είναι θέμα κουλτούρας. Οι πολίτες πια νιώθουν ότι δεν έχουν πολιτική ταυτότητα. Ήταν τόσο σοβαρό το θέμα ώστε να γίνει non paper περί “δούρειου ίππου”; Ποιοι είναι οι ‘δούρειοι ίπποι’; Εμείς που μείναμε στο ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα και δεν έχουμε κάνει ούτε ένα ρουσφέτι;».
«Πρέπει όποιος πει την άποψή του να τον εξοβελίζουμε;» διερωτήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης προσθέτοντας: «Εμείς μείναμε στο ΠΑΣΟΚ στα πολύ δύσκολα γιατί πιστεύουμε και θα πιστεύουμε αυτές τις ιδέες όποια κι αν είναι η συμπεριφορά όσων σκέφτονται με παλαιοκομματικό τρόπο».
Σημείωσε παράλληλα πως ο ίδιος δεν μπορεί να βγαίνει δημοσίως «καταγγέλλοντας τον έναν ή τον άλλο». «Υπάρχει αγωνία, είναι ιστορική ευκαιρία της παράταξης, να κάνουμε το μεγαλύτερο δυνατό και όχι το μικρότερο. Αυτή είναι η αγωνία, δεν υπάρχει κάτι άλλο», επισήμανε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.