«Να βρεθεί αυτός που σκότωσε το παιδί μου»

Όλο και πιο κοντά στο να βρεθεί το αυτοκίνητο κι ο ασυνείδητος οδηγός που αφαίρεσε τη ζωή του ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου στον επαρχιακό Θήβας – Θίσβης Βοιωτίας, τα ξημερώματα της 23ης Αυγούστου. Σπαρακτική έκκληση της μητέρας του καλλιτέχνη.

«Θέλω να βρεθεί αυτός, να τον δω στα μάτια, να δω γιατί; Πως μπόρεσε και τον άφησε στη μέση του δρόμου και έφυγε… πώς μπόρεσε; Τι άνθρωπος είναι; Δεν ξέρω τι να πω. Δεν υπήρχε χειρότερο πράγμα για εμένα. Αυτό που έγινε… δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν γίνεται. Ο Θεός να μου δώσει δύναμη… θα αντέξω; Δεν ξέρω», λέει η μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού, Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου.

Η οικογένεια του τραγουδοποιού της χιπ χοπ δεν θα ησυχάσει μέχρι να βρεθεί ο δράστης, με τη μητέρα του να αναρωτιέται με οργή και πόνο γιατί τον άφησε να ξεψυχήσει στην άσφαλτο και αν θα μπορούσε να είχε σωθεί η ζωή του παιδιού της, αν ο ασυνείδητος οδηγός είχε σταματήσει για να καλέσει το ασθενοφόρο για βοήθεια.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: «Όταν το σκέφτομαι τρελαίνομαι…»!
«Να έκανε κάτι, μια κίνηση, να πάρει το 166, κάτι… μήπως σωζόταν, άθικτο ήταν το κεφαλάκι του, όλα, όλα, όλα μου είπαν ότι είχε χτυπηθεί πολύ άσχημα στα ζωτικά όργανα. Τον άφησε και έφυγε… θα μπορούσε… μπορεί να μπορούσε να σωθεί. Κάτι να γίνει. Όταν το σκέφτομαι τρελαίνομαι», ξεσπά η τραγική μητέρα του Οδυσσέα.

Την ίδια ώρα, ένα καθοριστικό τηλεφώνημα οδήγησε τις έρευνες της αστυνομίας σε ένα όχημα κατοίκου της περιοχής, που έφερε στο μπροστινό μέρος σημάδια από χτύπημα, ενώ κομμάτια του αυτοκινήτου βρέθηκαν στην άσφαλτο.

«Ακινητοποίησαν ένα όχημα ως ύποπτο μετά από καταγγελίες σε ένα διπλανό χωριό. Αυτό το όχημα όμως φαίνεται ξεκάθαρο ότι έχει χτυπήσει αγριογούρουνο, δηλαδή οι γουρουνότριχες είναι στη ρόδα. Δεν είναι ανθρώπινες τρίχες», λέει ο Κώστας Παρηγόρης, δικηγόρος της οικογένειας του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου.

Τι είδαν οι κάμερες ασφαλείας
Η αστυνομία συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία, με τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες να έχουν καταλήξει στη μάρκα του αυτοκίνητου, από τις ροδιές που είχε πάνω του ο 46χρονος, από τα ίχνη του φρεναρίσματος, από ευρήματα στον δρόμο, αλλά και από κάμερες ασφαλείας που έχει καταγράψει δυο αυτοκίνητα στο επίμαχο χρονικό διάστημα.

«Προσανατολίζονται σε ένα ιταλικό αυτοκίνητο. Απ’ ότι φαίνεται τον χτύπησε και τον παρέσυρε γιατί έχει αφήσει και ίχνη, η μπλούζα του, το φανελάκι του πάνω στην άσφαλτο».

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: «Να εμφανιστεί και να δείξει μεταμέλεια»
Ο κ. Παρηγόρης, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, σημείωσε ότι η αστυνομία είναι κοντά στην εύρεση του αυτοκινήτου και του δράστη:

«Η αστυνομία φιλτράρει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν. Αργά ή γρήγορα είμαι πεπεισμένος ότι θα καταλήξει στην εύρεση του αυτοκινήτου αλλά και του οδηγού».

Ο συνήγορος της οικογένειας κάλεσε τον δράστη, «έστω και την ύστατη στιγμή να εμφανιστεί και να δείξει τη μεταμέλεια και τη συναίσθησή του».

Οι έρευνες για το δυστύχημα συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας και τους συγγενείς του ράπερ να περιμένουν τις οριστικές απαντήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.