NΔ: Fake news του ΣΥΡΙΖΑ ότι το κόστος για τις μπουλντόζες στο Ελληνικό ήταν κρατική δαπάνη

«Το σύστημα της Κουμουνδούρου εξακολουθεί να πολεμά την επένδυση στο Ελληνικό και τις 80.000 νέες θέσεις εργασίας που πρόκειται να δημιουργηθούν στο άμεσο και απώτερο μέλλον.».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η ΝΔ σε γραπτή ανακοινωση – απάντηση της Πειραιάς στα σχόλια που προέρχονται από ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την έναρξη της κατεδάφισης των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων από την Κοινοπραξία που έχει αναλάβει την κατασκευή του Ελληνικο και την κριτική που ασκήθηκε ως προς το κόστος των βαρεώς οχημάτων που χρησιμοποίηθηκαν την Παρασκευή, κατά την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης στις εγκαταστάσεις του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

«Αμέσως μετά έπεσε νέα fake γραμμή στο σύστημα της Κουμουνδούρου: «Οι μπουλντόζες που μπήκαν σήμερα στο Ελληνικό πληρώθηκαν από το κράτος». Η αλήθεια είναι ότι για τις εργασίες που ξεκίνησαν στο Ελληνικό, το κράτος δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παππάς είχε ασκήσει έντονη κριτική στην Κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας μεταξύ αλλών ότι: «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε φιέστα για την κατεδάφιση μόλις πέντε κτιρίων και για τα υπόλοιπα 895 βλέπουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.