Νέες αποκαλύψεις: «H σπιτονοικοκυρά γνώριζε πράγματα για την Τζωρτζίνα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κορίτσια συνεχίζεται. Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στη «Super Katerina» για την υπόθεση.

Ο ίδιος βρέθηκε στην Ευελπίδων για να προσκομίσει στοιχεία στην 18η ανακρίτρια, «τα οποία αφορούν στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, τα οποία πρέπει να γίνουν γνωστά στις αρχές», είπε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Κάποια στοιχεία αποκαλυπτικά, τα οποία έχουν έρθει στην κατοχή μας και θα λάβετε γνώση κι εσείς τις ερχόμενες ώρες, δείχνουν ότι ίσως το ζευγάρι γνώριζε για κάποια πράγματα που συνέβαιναν στο σπίτι και η σπιτονοικοκυρά είχε γνώση. Προσωπική φίλη της αείμνηστης Ευγενίας αποκαλύπτει ότι η σπιτονοικοκυρά γνώριζε πράγματα για την Τζωρτζίνα».

«Πρέπει να κληθεί η συγκεκριμένα κυρία, η οποία ήταν επιστήθια φίλη της σπιτονοικοκυράς και είχαν επαφές μέχρι την ημέρα που πήγε στο νοσοκομείο. Μάλιστα έχω και πληροφορίες ότι είχε στείλει χρήματα για αποκλειστική γυναίκα η οποία θα ήταν στο πλευρό της αείμνηστης, όμως αυτή η γυναίκα δεν πήγε ποτέ γιατί δεν εισέπραξε τα χρήματα», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.