«Νιώθω ότι ο πιλότος την σκότωσε»: Το προαίσθημα που είχε ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το μωρό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για την εξιχνίαση της δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων δυτικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, αποκαλύπτοντας τι του είχαν πει οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο του εγκλήματος.

Μιλώντας στον Antenna ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι μιλώντας με τον αστυνομικό που πήρε το μωρό κι εκείνον που έλυσε τον δράστη, του είπαν ότι «νιώθουμε ότι αυτός το έχει κάνει».

«Αν κλείσετε τον ήχο, όταν μιλάει στην κάμερα, θα δείτε ότι η γλώσσα του σώματος, δείχνει ενοχή, αφού κοιτάει χαμηλά», σχολίασε ο αστυνομικός.

«Ρώτησα κατευθείαν πώς ήταν δεμένος, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να τον λύσουν, χωρίς να δώσουν σημασία στο αν κρατούσε τους κόμπους ή αν ήταν δεμένα τα χέρια του», είπε ο Γ.Καλλιακμάνης.

«Λύστε με πνίγομαι», έλεγε στους αστυνομικούς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.