Ντελιβεράς παρέσυρε σερβιτόρα με μηχανάκι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μια περίεργη παράσυρση με δυο παιδιά τραυματισμένα σοβαρά είχαμε το μεσημέρι στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3:00΄ το μεσημέρι όταν μια σερβιτόρα διασχίζοντας το δρόμο παρασύρθηκε από νεαρό ντελιβαρά.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες ο νεαρός βλέποντας την τελευταία στιγμή την σερβιτόρα να βγαίνει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα προσπάθησε να την αποφύγει.

Οι μαρτυρίες λένε ότι δεν την χτύπησε με το μηχανάκι, αλλά συγκρούστηκαν με δύναμη τα κεφάλια τους. Τόσο η κοπέλα όσο και ο ντελιβεράς μετά τη σύγκρουση βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Μάλιστα το κράνος του νεαρού δικυκλιστή μετά τη σύγκρουση έφυγε, με αποτέλεσμα το παιδί πέφτοντας να χτυπήσει στο κεφάλι.Ακολούθησε πανικός και όσοι επαγγελματίες αλλά και διερχόμενοι βρέθηκαν στο σημείο έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στα δυο τραυματισμένα παιδιά, που ήταν πεσμένα στο δρόμο μέσα στα αίματα.

Ταυτόχρονα κλήθηκαν και δυο ασθενοφόρα στο σημείο που παρέλαβαν τα δυο παιδιά, που έχουν τραυματιστεί σοβαρά και τα μετέφεραν αρχικά στο ΚΥ Καμένων Βούρλων και στη συνέχεια στο ΓΝ Λαμίας.

Τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το τροχαίο ερευνούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων.

Πηγή: lamiareport.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.