O Έλληνας που είναι έτοιμος για το τέλος του κόσμου – Το σπίτι του «αντέχει ακόμα και σε πύραυλο»

Οι Έλληνες «preppers» παρουσιάστηκαν χθες, Παρασκεύη 12 Απριλίου στην κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» και μεταξύ αυτών, μίλησε ένας άνδρας από το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για άτομα που προετοιμάζονται ώστε να μπορέσουν να επιζήσουν, στην περίπτωση μιας μεγάλης καταστροφής.

Πιο συγκεκριμένα, τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι να διαθέτουν λύσεις όπως καταφύγια, αποθήκες τροφίμων, φαρμάκων, όπλων και εργαλείων, επιβίωση στη φύση και αυτοάμυνα. Πλάνο Α’, Β’ και Γ’ για μια πιθανή καταστροφή.

«Εδώ και 30 χρόνια το σπίτι μου είναι αυτόνομα ενεργειακά. Ο κόσμος το ξέρει ότι είμαι έτοιμος γιατί το δημοσιεύω κατά καιρούς, απλά το θεωρούν ακραίο. Είναι καλό να προετοιμάζεσαι για κάτι, ακόμα και αν δεν συμβεί. Είμαι έτοιμος για μια πυρηνική καταστροφή. Εχω προετοιμάσει όλο το σπίτι για αυτή τη δουλειά. Ιδίως το υπόγειο. Όταν επενδύονται εκατομμύρια σε κάποια όπλα, θα τα χρησιμοποιήσουν», είπε χαρακτηριστικά

Ο ίδος μάλιστα έχει θωρακίσει με σίδηρο το σπίτι του: «Αντέχει ακόμα και σε πύραυλο. Αν τα φτιάξεις όλα με τα χέρια σου δεν κοστίζουν. Όλα είναι θωρακισμένα, δεν περνάει και ακτινοβολία εντός του σπιτιού. Κάτι το σημαντικό είναι επίσης ένας μετρητής ακτινοβολίας για να ξέρεις πότε θα βγεις έξω».




Πηγή: https://www.newsbomb.gr/e

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.