Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να προσφέρει ανάσα φροντίδας στους πρόσφυγες

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, σταθερός στη δέσμευσή του να στηρίζει την κοινωνία και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες, στέκεται με συνέπεια αρωγός στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης με την αύξηση των προσφυγικών και μεταναστατευτικών ροών. Μέσω της θυγατρικής εταιρίας Lafarge Beton αναλαμβάνει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες σε υλικοτεχνική υποδομή των κοινωνιών εκείνων που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος.
Επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, η Lafarge Beton, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δήμου Μυτιλήνης, προσφέρει τα απαραίτητα δομικά υλικά για την αναβάθμιση των υποδομών της τοπικής κοινωνίας. Η δωρεά αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο δράσεων που υλοποιεί ο Όμιλος με στόχο την υποστήριξη και ανακούφιση των προσφύγων τόσο στη Λέσβο όσο και σε όλη την Ελλάδα.
Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, κ. Ευστράτιος Κύτελης, δήλωσε «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την εταιρία Lafarge Beton για την προσφορά δομικών υλικών στο Δήμο μας για την αναβάθμιση των υποδομών του. Η δωρεά αυτή έρχεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο του τόπου μας, ο οποίος δοκιμάζεται από τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές».

«Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ ακούμε τις προσδοκίες της κοινωνίας και απαντούμε με κάθε τρόπο και μέσο, και κυρίως με ουσία, όπου υπάρχει ανάγκη. Στο πλαίσιο της ολοένα αυξανόμενης ροής προσφύγων, συνεισφέρουμε με ουσιαστικές λύσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τη στήριξη των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας για ένα καλύτερο αύριο», ανέφερε ο Διευθυντής Λατομείων και Ορυχείων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Λευτέρης Χριστοφοράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.