Ο Τομέας Άμυνας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κοντά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θράκη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον Γεώργιο Πεταλωτή, Γραμματέα του Τομέα Άμυνας, αποτελούμενο από τους Αναπληρωτές Γραμματείς του Τομέα, Αντιπτέραρχο (Ι) εα Δρ. Θωμά Χατζηαθανασίου και Κρυσταλλία Αρμενάκη, καθώς και τη Σμήναρχο (ΑΕΕΚ) εα Ευαγγελία Τσουμάκη, μέλος του Τομέα, πραγματοποίησε επισκέψεις στις ακόλουθες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θράκη, όπου ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή των Μονάδων, καθώς και για τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Μονάδες και το προσωπικό τους:
α. Την ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΥ» στην Αλεξανδρούπολη, στις 18 Αυγούστου 2026, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή της Μεραρχίας.

β. Τη 2η ΜΣΕΠ στον Ίσμαρο, στις 20 Αυγούστου 2026, όπου συναντήθηκαν με τον Διοικητή της Μοίρας και ξεναγήθηκε στους χώρους της.

Κατά τις συναντήσεις ανταλλάχθηκαν απόψεις επί των παραπάνω θεμάτων και διαπιστώθηκαν το υψηλό φρόνημα, η προσήλωση στο καθήκον και το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων έναντι κάθε απειλής.
Το Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε ότι, σε μια περίοδο κατά την οποία οι ανάγκες και τα προβλήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων κορυφώνονται, αποτελεί υποχρέωση όλων να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό των στελεχών που υπηρετούν την άμυνα της χώρας.
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αντιμετωπίζει τα ζητήματα της Εθνικής Άμυνας με αίσθημα ευθύνης και πέρα από κομματικούς υπολογισμούς. Παραμένει σταθερά προσηλωμένο στη διατήρηση και ενίσχυση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων και στη στήριξη των στελεχών τους, εντός και εκτός Βουλής.
Με κοινοβουλευτικές και πολιτικές πρωτοβουλίες, θα συνεχίσει να αναδεικνύει και να διεκδικεί λύσεις τόσο για τα αναφυόμενα όσο και για τα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ιδιαίτερα όταν αυτά παραμένουν άλυτα ή δεν αντιμετωπίζονται με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα από την Πολιτεία.
Στόχος είναι ένα ισχυρό και αξιόμαχο στράτευμα, με προσωπικό που διαθέτει τις αναγκαίες συνθήκες, τα μέσα και την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας, ώστε να επιτελεί απερίσπαστο το υψηλής κρισιμότητας έργο του για την ασφάλεια της χώρας και τη μεγιστοποίηση της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.