Ο ξαφνικός πόνος στο στήθος ήταν η αρχή του τέλους του – Τα λόγια του 39χρονου στη γυναίκα του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Ο άτυχος άντρας κατέρρευσε στο χωράφι που εργαζόταν…

Την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας άφησε ένας 39χρονος στο λιομάζωμα σε αγροτική τοποθεσία της Αγίας Βαρβάρας, στον δήμο Γόρτυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Ρομά, είχε παραπονεθεί νωρίς το πρωί της Δευτέρας (15-11-2021) στη σύζυγό του για μια ενόχληση στο στήθος.

Παρ’ όλα αυτά όμως, επέλεξε να πάει για δουλειά στον ελαιώνα. Λίγο μετά τις 10.00 χθες το πρωί και ενώ εργαζόταν, κατέρρευσε ξαφνικά, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ιδιοκτήτης του χωραφιού που ήταν παρών στις εργασίες μετέφερε τον 39χρονο στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία συνδρομή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.