Οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ ξέχασε 75χρονη στην εθνική και αρνήθηκε να την περιμένει

Περιπέτεια για γυναίκα που επέστρεφε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ από Άρτα για Θεσσαλονίκη. Είχε προηγηθεί η κηδεία του συζύγου της. Η Εγνατία Οδός θα της θυμίζει στο εξής τα όσα πέρασε, μέχρι να βρεθεί τρόπος να συνεχίσει…

Το ταξίδι της επιστροφής από Άρτα για Θεσσαλονίκη με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, ήταν γεμάτο απρόοπτα για την 75χρονη. Αναγκάστηκε να περιμένει σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό και προσπαθούσε να βρει τη λύση. Ο οδηγός την είχε ξεχάσει και αρνήθηκε λίγο αργότερα να σταματήσει μέχρι η ηλικιωμένη να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν το λεωφορείο. Τελικά η γυναίκα, που επέστρεφε από την κηδεία του συζύγου της, πήρε το δρόμο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη με ένα σχολικό λεωφορείο που έτυχε να σταματήσει στον σταθμό.

«Μπορεί η περιπέτεια της γυναίκας να είχε αίσιο τέλος, όμως, υπέστη μία μεγάλη ταλαιπωρία, η οποία οφείλεται στην αδιαφορία του οδηγού να εκτελέσει επαρκώς τα καθήκοντά του. Στο λεωφορείο υπήρχαν μόνο δέκα άτομα και έπρεπε να έχει εικόνα για τους επιβάτες του. Μία ηλικιωμένη γυναίκα αποτελεί μία χαρακτηριστική φιγούρα. Μπορεί να μην είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού ξέρει ότι θα μεταφερθεί με το ΚΤΕΛ και στη συνέχεια θα την παραλάβει ο γιος της», τόνισε στην «Αυγή» ο δικηγόρος της οικογένειας της 75χρονης.

Η ταλαιπωρία που πέρασε η γυναίκα, δείχνει όλο το μέγεθος της αδιαφορίας ορισμένων εργαζομένων σε θέσεις που εξυπηρετούν πολίτες. Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Άρτας, ανέφερε πως ο οδηγός κακώς δεν μέτρησε τα άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο, πριν αυτό ξεκινήσει.

Η 75χρονη αναγκάστηκε να περιμένει για πάνω από μία ώρα σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό, διότι την ξέχασε ο οδηγός. Σερβιτόρος του εστιατορίου του σταθμού, όταν αντιλήφθηκε το γεγονός, προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τη γυναίκα. Βρήκε μετά από αρκετή προσπάθεια το τηλέφωνο του οδηγού του λεωφορείου και του είπε να σταματήσει το όχημα για να μεταφέρει στο σημείο με δικό του αυτοκίνητο την ηλικιωμένη, ώστε να την παραλάβει.

Βρέθηκε ωστόσο αντιμέτωπος με την απίστευτη αντίδραση του οδηγού, ο οποίος αδιαφόρησε και συνέχισε το δρομολόγιο.

Τελικά, η ηλικιωμένη έφτασε μετά από μεγάλη καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη, με λεωφορείο… σχολικής εκδρομής, που έτυχε να κάνει στάση στο σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.