Οδηγός μαχαίρωσε οδηγό για μια παρεξήγηση στο ξεπαρκάρισμα – Χαμός για το τίποτα

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έκρυβε μαχαίρι που όχι μόνο το έβγαλε, αλλά το χρησιμοποίησε για να τραυματίσει οδηγό μηχανής στο Ηράκλειο…

Το νέο επεισόδιο στο Ηράκλειο προκαλεί αίσθηση σε ολόκληρη την Κρήτη. Για το ασήμαντο της αφορμής και για τα όπλα που όπως φαίνεται κρύβονται σε πολλά αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά βγήκε για το τίποτα ένα μαχαίρι, το οποίο τραυμάτισε έναν 48χρονο οδηγό μηχανής. Δράστης ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που για λίγα δευτερόλεπτα, παρεξηγήθηκε μαζί του, στο ξεπαρκάρισμα του αυτοκινήτου.

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί σε δρόμο στο Ηράκλειο ανάμεσα σε δύο οδηγούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί όταν ένας 40χρονος πήγε στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε παρκάρει σε δρόμο του Ατσαλένιου.

Την ώρα που ξεπάρκαρε περνούσε ένας 48χρονος με το μηχανάκι του και τότε δημιουργήθηκε μία παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο οδηγούς. Η παρεξήγηση πήρε γρήγορα τις διαστάσεις άγριου καυγά με εκατέρωθεν απειλές και κινήσεις. Κατά τη διάρκεια του καυγά ο 40χρονος, μαινόμενος, πήρε ένα μαχαίρι από το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε τον 48χρονο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν τον 40χρονο αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 48χρονο και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες του cretapost.gr, αναφέρουν πως φέρει ελαφρά τραύματα και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.