Οι επίμονες προσπάθειες της να επικοινωνήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη από τη ΓΑΔΑ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε ρήξη φαίνεται να είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, έπειτα από τις ραγδαίες αποκαλύψεις για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και της κεταμίνης, της τοξικής ουσίας που βρέθηκε στον οργανισμό της.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, η 33χρονη, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το DEBATER αποδεικνύεται πως οι σχέσεις του ζευγαριού είναι στο χειρότερο σημείο καθώς αναφέρει ότι «Η 33χρονη κατηγορούμενη έως τα ξημερώματα του Σαββάτου προσπαθούσε να επικοινωνήσει μέσα από τη ΓΑΔΑ, όπου παραμένει κρατούμενη, με τον πρώην άνδρα της, με τον οποίο είναι σε διάσταση από το 2019».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε να μεταφέρουν στον Μάνο Δασκαλάκη να βγάλει τη φραγή κλήσεων που έχει στο κινητό του, για να απαντήσει σε αριθμούς που τον καλούν με απόκρυψη, τονίζουν οι πληροφορίες του DEBATER.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.