Οι πιέσεις που δέχτηκε η σύζυγος του Λύτρα για να μην αποκαλύψει την αλήθεια για τον ξυλοδαρμό της

Στο υπόμνημα που κατέθεσε η σύζυγος του ποινικολόγου στην ανακρίτρια, καταμετρά τις προσπάθειες που έκαναν ο Απόστολος Λύτρας και συνεργάτες του, προκειμένου να την μεταπείσουν να μην αποκαλύψει την αλήθεια.
«Ενώ ήμουν βαρύτατα τραυματισμένη, ο κατηγορούμενος αντί να με μεταφέρει, ως όφειλε, αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο, και αγνοώντας τις εκκλήσεις μου να μεταβούμε σε νοσοκομείο, εκείνος αποφάσισε, χωρίς τη θέλησή μου, να με μεταφέρει, στο Γέρακα, και ενώ ήδη ένιωθα πνιγμό από την κατάποση ποσοτήτων αίματος, πόνους στο κεφάλι μου, ζαλάδες, αστάθεια και λιποθυμική τάση. Ο λόγος που με πήγε εκεί, ήταν ότι προφανώς ήθελε να αποφύγει τη σύλληψή του. Εκείνος καταθέτει ότι δήθεν πήγαμε για να ηρεμήσουμε», αναφέρει η 37χρονη δικηγόρος.

Αυτός είναι και ο λόγος που αιτείται άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Απόστολου Λύτρα, για να βγουν στο φως οι συνομιλίες που έκανε και τα μηνύματα που έστειλε προς την σύζυγό του και τους συνεργάτες του, μετά τον ξυλοδαρμό.

«Δεχόμουν συνεχή τηλεφωνήματα από τον Γ.Κ., ο οποίος με καλούσε για λογαριασμό του κατηγορουμένου και μου ζητούσε να πω στην ανακρίτρια ότι έπεσα από την σκάλα, επιμένοντας στην επαγγελματική καταστροφή που θα ερχόταν και για τους δύο μας. Εγώ του απήντησα ότι θα πω την αλήθεια όπου κληθώ», αναφέρεται επίσης στο υπόμνημά της.

Οι νέες αποκαλύψεις προκαλούν σοκ και σε όσους βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι.

«Ο Αποστόλης έρχεται πάρει τον δρόμο της κατά νόμο τιμωρίας και η Σοφία να επουλώσει τις πληγές της και μακάρι ως ενήλικοι κάποια στιγμή ή να επιδείξουν συγχώρεση ή να τραβήξουν χωριστούς δρόμους», ανέφερε ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου.

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, ενώ ο ποινικολόγος περιμένει την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, επί του αιτήματος αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.