Ώρα Αποφάσεων: Συνεδριάζει το Σάββατο Αρχική Εθνική Συντονιστική Επιτροπή

Η πρώτη συνεδρίαση της Αρχικής Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής (ΑΕΣΕ) της «Ώρας Αποφάσεων» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο, με πολιτικές εισηγήσεις από την ‘Αννα Διαμαντοπούλου, τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση.

Για τις προγραμματικές κατευθύνσεις θα μιλήσουν οι Γιάννης Δατσέρης και Μιλτιάδης Νεκτάριος, ενώ πρόκειται να εγκριθεί η Πολιτική Διακήρυξη της «Ώρας Αποφάσεων», που επιθυμεί να μετεξελιχθεί σε έναν σύγχρονο πολιτικό οργανισμό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αρχική Συντονιστική Επιτροπή θα αποτελέσει τη «σπονδυλική στήλη» της «Ώρας Αποφάσεων» για το επόμενο χρονικό διάστημα και η σύνθεσή της αποτυπώνει ανάγλυφα την προσπάθεια να εκφραστεί δυναμικά και αντιπροσωπευτικά η προοδευτική, παραγωγική Ελλάδα. Στην ανακοίνωση προστίθεται πως είναι χαρακτηριστικό ότι το 65% των μελών της Επιτροπής είναι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, ελεύθεροι επαγγελματίες, και επιχειρηματίες. Παράλληλα, αναφέρεται, σημαντική είναι η εκπροσώπηση των εργαζομένων στη δημόσια διοίκηση και στην εκπαίδευση, ενώ διακριτή είναι η παρουσία αγροτών και συνταξιούχων. Αντιστοίχως, αντιπροσωπευτική είναι και η γεωγραφική προέλευση των μελών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.