Οργή των αστυνομικών για τα κορωνο-πάρτι – «Έχουμε καταντήσει σεκιούριτι»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένταση επικράτησε για άλλο ένα βράδυ έξω από το ΑΠΘ με τους αστυνομικούς να δηλώνουν οργισμένοι ότι έχουν καταντήσει σεκιούριτι του συγκεκριμένου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Η ένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης όταν αντιεξουσιατές πλησίασαν μονάδα της αστυνομίας που βρισκόταν έξω από το ΑΠΘ και της ζήτησαν να αποχωρήσει.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από τη Φιλοσοφική και τότε ομάδες αντιεξουσιαστών και φοιτητών μπήκαν στο πανεπιστήμιο.

Σημειώνεται ότι πριν αποχωρήσουν, οι αστυνομικές δυνάμεις κατάσχεσαν τσάντες με ποτά.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Χρήστο Συμεωνίδη, «η αστυνομία έχει καταντήσει σεκιούριτι του ΑΠΘ».

«Έχουμε κουραστεί να το λέμε, οι πρώτοι που πρέπει να αναλάβουν ευθύνες είναι η πανεπιστημιακή κοινότητα. Είμαστε οι τελευταίοι που θα ασχοληθούμε» είπε στο MEGA.

Ο κ. Συμεωνίδης τονίζει ότι η αστυνομία «δεν είναι για να κυκλοφορεί γύρω από το ΑΠΘ».

«Kαλούμαστε να καλύψουμε τις αδυναμίες άλλων θεσμικών φορέων», κατέληξε ο κ. Συμεωνίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.